KERSTMARKT '24

Voorzijde

Organiseer een Eindejaarsborrel voor jouw bedrijf waarbij elke collega direct zijn eigen Kerstpakket samenstelt.

KerstpakkettenMarkt bij Groote Wielen

Dit jaar is er opnieuw een KerstpakkettenMarkt bij Groote Wielen. We hebben verschillende lokale ondernemers uitgenodigd om hun waren op onze markt in winterse sfeer te presenteren. Jij en je team bezoeken ons op een van de dagen, waar iedereen persoonlijk zijn eigen kerstcadeau kan samenstellen. Ondertussen kunnen jullie genieten van wat lekkers en een drankje. Helemaal in Kerstmarkt stijl.

De dagen van de KerstpakkettenMarkt zijn in week 50 en week 51. Vul het contactformulier onderaan de pagina in om vrijblijvend jouw persoonlijke Kerstcombinatie aan te vragen.

Combineren?

Er is nóg een voordeel van het aanmelden van jouw organisatie: je kunt het direct combineren met een eindejaarspresentatie met tranentrekkende speeches, een borrel tijdens de avond óf een mooi diner met elkaar. Veel is mogelijk, geef het aan bij je vrijblijvende aanvraag via het formulier hieronder.

Voor iedereen

Er is gegarandeerd voor ieder wat wils, want hoe hard je je best ook doet op een orgineel kerstpakket: het is bijna onmogelijk om voor iedereen iets passends te vinden. Dat probleem lossen we dus direct op. Iedereen stelt z'n eigen kerstpakket samen met het budget wat jij meegeeft als organisatie.

De standhouders

De lokale standhouders van de Kerstmarkt worden nog bekend gemaakt. Maar we zorgen voor voldoende variatie. Denk aan: handgemaakte geschenken, kleding en accessoires, borrelpakketen, schoonheidsproducten, bijzondere bieren, cadeaubonnen, parfum, wijnen, interieur-items en meer...

 

 

4W5A9033

Zo werkt het

Je stelt je eigen Kerstcombinatie samen en die bestaat uit twee vaste onderdelen. Daarmee kun je zelf rekening houden met het budget dat beschikbaar is per collega.

1) Shoptegoed (van €10 tot €150)
Dit tegoed mag een collega of relatie uitgeven op de Kerstmarkt. Bij binnenkomst geven we de hoeveelheid muntjes van het shoptegoed en hiermee kan hij/zij een eigen pakket samenstellen bij de lokale ondernemers.

2) Eten en drinken (van €25 tot €100)
Dit tegoed kan een collega of relatie uitgeven aan eten en drinken op de Kerstmarkt. Er kan binnen bij ons besteld worden, maar natuurlijk ook bij de kraampjes op de markt.

Zo zie je dat er binnen elk budget een fijne dag/avond én een mooi kerstpakket samengesteld kan worden. Vul het formulier hieronder in om jouw Kerstcombinatie vrijblijvend aan te vragen. Staat jouw idee er niet tussen? We denken graag met je mee. Neem daarover contact op met onze Kerstmanager: Rudi via info@grootewielen.nl onder vermelding van KerstpakkettenMarkt.

Ben je met meer dan 100 collega's?
Neem dan ook even contact op met Rudi (info@grootewielen.nl). We kunnen dan een zaal in het restaurant voor jullie reserveren en een voorstel op maat maken.

Vraag jouw Kerstcombinatie aan

We snappen dat je het allemaal het liefst in één overzicht wil hebben. Klik daarom hier jouw eigen Kerstcombinatie aan en we sturen je deze toe per mail. 

Liever toch een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl

We zitten niet om de hoek en dat is juist onze kracht. Uit de stad en aan het water staat ons restaurant middenin het natuurgebied. We pakken Groots uit. In eten, drinken én in aandacht. Het is tijd voor het groote genieten.