ZAKELIJK GENIETEN MET EEN UITZICHT

Groote Wielen Leeuwarden 2
Groote Wielen Meeting

KOM ZAKELIJK GENIETEN

Maak van jouw meeting hét hoogtepunt in je agenda.

Wat denk je ervan om je collega’s eens in een andere setting te ontmoeten? Jij bent samen met je team uitgenodigd om plaats te nemen in één van onze privé ruimtes, die zich perfect lenen voor elke zakelijke gelegenheid. Dat is toch nét even iets anders dan een onderonsje bij de koffieautomaat.

VERGADEREN EN VIEREN

Van formele setting tot de ontspannen naborrel: jij kiest je gezelschap en de sfeer, wij verzorgen de rest. Alle kantoorbenodigdheden staan tot je beschikking. Denk aan notitieblokken, pennen, een beamer en flip-over.

We kunnen qua groepsgrootte alle kanten op! Groote Wielen is namelijk zo ingericht dat we privéruimtes kunnen maken tot 50 personen. Ben je met een groep groter dan 50? Ook dat is geen probleem. Onze bovenverdieping mét eigen balkonterras heeft voldoende ruimte voor groepen tot 200 personen. 

Wil je een meeting combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel? Hartstikke leuk! Kies dan voor een zakelijk arrangement. Bij een groep van meer dan 50 personen of bij andere wensen maken wij altijd een arrangement op maat.

 

Groote Wielen Leeuwarden Logo Avatar

Groots zakelijk genieten:

  • Privéruimtes tot 200 personen
  • Goed bereikbaar met een ruime parkeergelegenheid*
  • Adembenemend uitzicht over het water
  • Combineer met teambuilding bij de buren!
  • Uitgebreid aanbod aan wijn en spijs arrangementen
  • Een wandeling door het natuurgebied tijdens de pauze

*Blijf je hangen voor de derde helft? Kom dan op de fiets of maak gebruik van de bushalte voor de deur.

Laten we afspreken!
Grootewielen Aanhetwater

ZAKELIJK = MEER DAN EEN MEETING

Denk bij een zakelijke bijeenkomst ook eens aan een presentatie, brainstorm, receptie, personeelsfeest of jubileum. Je mag het zo formeel of informeel (!) aankleden als je wilt. We schenken koffie thee, iets sterkers, serveren borrelplanken of een compleet verzorgd buffet. En alles ertussenin! Want zeg nou zelf, elke zakelijke bijeenkomst is toch leuker met een goedgevulde maag?

 

TEAMBUILDING IN DE NATUUR

Wat een geluk dat wij avontuurlijke buren hebben! Bijvoorbeeld het team van Copini Buitensport, die je gegarandeerd laat zweten tijdens een outdoor groepsavontuur. Of de Jachthaven, wanneer je de boot wilt pakken voor een ontspannen rondje door de Grutte Wielen.

Actieve arrangementen
Groote Wielen Teambuilding

Samenwerken?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je stiekem alvast even bij ons langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl