MENU

Diner

Een menu met verfijnde én Grootse smaken

Voor de kleine trek, de grote trek, een tussendoortje, het lange tafelen, een uitgebreide borrel(plank) of koffie met gebak om 11 uur. Dat er een divers menu op tafel ligt, mag je gerust een understatement noemen.

Onze lunch-favorieten zijn de Philly Cheesesteak en de salade carpaccio. Start je diner gerust met de vitello tonato om vervolgens te smullen van de spinazie-ricotta ravioli. Nog ruimte over? We serveren ons monchou dessert met chocolade crumble en yoghurt ijs.

Een goed glas wijn, speciaalbier of cocktail mag uiteraard niet ontbreken. Verlekker je hieronder aan ons hele lunch en diner menu. Één ding is zeker, er valt genoeg te kiezen.

Voor de kleintjes hebben we een speciale kinderkaart.

211023 ADW 3

Lazy Sunday Brunch én andere agenda hoogtepunten

Op zondag brunchen we. En hoe! Elke 3e zondag van de maand schuif je aan bij het brunch buffet en start je de zondag écht lekker. 

 

Denk aan soepen, scrambled eggs en warme gerechten zoals kippendij en zalmfilet. Maar ook aan salades, groenten en luxe broden met allerlei soorten beleg. Voor de kinderen hebben we poffertjes, verschillende snacks, groente en fruit. We sluiten de brunch in stijl af met cheesecake en ijs. Welkom in luilekkerland.

 

Check onze Lazy Sunday Brunch pagina voor de eerstvolgende editie. Benieuwd naar onze andere (terugkerende) evenementen? Die vind je in onze agenda.

Zoet én hartig lekkers bij de High Tea


Binnen no-time staat jullie tafel vol met heerlijke hartige hapjes en zoete lekkernijen zoals brownies en truffels. Kom onbeperkt thee leuten en bijkletsen met onze High Tea.

High Wine & High Beer: 4 smaken


Is het al borreltijd? Bij de High Wine en High Beer proef je de beste combinaties met kleine gerechtjes. Grootse smaken verzekerd. Een perfect uitje voor de liefhebbers. 

Boot & borrel

Verken de wateren van Leeuwarden met ons Boot & borrel arrangement. Wij zorgen voor drankjes en koude hapjes. Iets te vieren? Neem de fles bubbels mee het water op!

 

Wil je vooraan zitten als we smakelijk nieuws hebben?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg al het lekkers in jouw inbox!

Wat kunnen we voor je doen?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je graag langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl