ARRANGEMENTEN

Bovenverdieping

Bekijk hier onze arrangementen

Voor groepen, zakelijk genieten, trouwen en speciale gelegenheden neem je contact op via info@grootewielen.nl of het contactformulier onderaan deze pagina. We maken een arrangement op maat dat past bij jouw gezelschap. Neem ook vooral contact op bij elke andere vraag over één van de arrangementen!

HIGH TEA

De High Tea is er voor iedereen op elk moment. Van ontspannen met oma tot bijpraten met vrienden. Wij vinden altijd wel een excuus om jou onze lekkere hapjes te serveren.

Lees verder

BOOT & BORREL

Geniet van een vaartocht met de comfortabele en ruime elektrische sloepen van Bootverhuur Bonkevaart. Maak je vaartocht bijzonder leuk en lekker door deze te combineren met een van onze arrangementen.

Lees verder

HIGH BEER

We hebben mooie bieren op tap én op fles bij Groote Wielen. Die combineren we met heerlijke gerechten van de grill. Door de veelzijdigheid in biersmaken kan jij blijven ontdekken.

Lees verder

HIGH WINE

Bij Groots genieten hoort natuurlijk... wijn! Ben jij benieuwd naar onze verrassende wijn/spijs combinaties? Wij laten jullie de beste wijnen met de lekkerste hapjes met alle liefde proeven.

Lees verder

ZAKELIJK GENIETEN

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering of presentatie? Bij ons zit je goed! Wij regelen de koffie, gebak, borrel en kantoorbenodigdheden. Het enige wat jullie mee hoeven te nemen zijn de vergaderpunten.

Lees verder

TROUWEN

Wij maken de mooiste dag van jullie leven nóg mooier. Op onze unieke trouwlocatie, omgeven door water, hebben we alle ruimte voor een besloten feest vanaf 30 tot wel 250 personen. Zeg je: Ja, ik wil?

Lees verder

MUSICAL DE TOCHT MENU

Kom voor je bezoek aan musical De Tocht genieten van een heerlijk 3-gangen diner voor €34,50. Met een goedgevulde maag komt de magie van de Elfstedentocht nóg beter tot leven.

Lees verder

MET DE KIDS NAAR GROOTE WIELEN

Alle ouders opgelet: kom gezellig eten én neem de hele familie + de hond mee. Er is plek genoeg! De kinderen hebben gegarandeerd plezier. Want zij leven zich uit in de omheinde speeltuin aan het water of binnen in één van de speelhoeken.

Lees verder

Neem contact met ons op