EINDEJAARSBORREL

Voorzijde

Jouw Eindejaarsborrel bij Groote Wielen

Kerstborrel vieren met uitzicht? Groote Wielen heet je welkom!🎄

Zoek je een sfeervolle locatie voor de kerstborrel of eindejaarsborrel van je bedrijf? Bij Groote Wielen combineren we die met een prachtig uitzicht én een privé ruimte (met eigen bar) voor 15 tot 200 personen.

Je kunt natuurlijk komen borrelen met hapjes of ook blijven eten. Dat kunnen we met een menu doen maar andere opties zijn natuurlijk ook mogelijk: zoals een walking diner, een shared diner of we steken de grill aan. Er zijn veel mogelijkheden!

Bereikbaarheid
🚗 En wat betreft bereikbaarheid? Geen zorgen. We zijn makkelijk te vinden net buiten het centrum, en parkeren is zo gepiept. Ook met het OV stap je uit voor de deur.

Contact
Stuur een mail naar info@grootewielen.nl of vul het contactformulier in onderaan op deze website.

 

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen 🥂

Home - over ons

Wat kunnen we voor je doen?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je graag langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl

We zitten niet om de hoek en dat is juist onze kracht. Uit de stad en aan het water staat ons restaurant middenin het natuurgebied. We pakken Groots uit. In eten, drinken én in aandacht. Het is tijd voor het groote genieten.