.

Jouw (zakelijke) event bij Groote Wielen

Natuurgebied Groote Wielen

Iets te vieren of een zakelijke bijeenkomst?

Een vergadering, een familie BBQ, een zakelijke bijeenkomst of elkaar het ja-woord geven, er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij Groote Wielen! Op deze pagina kun je makkelijk je eigen evenement samenstellen en een offerte aanvragen.

 

Over ons

Of het nu gaat om een groots (personeels)feest of een intiem samenzijn, we kunnen qua groepsgrootte en indeling alle kanten op. Met een ideale uitvalbasis in Leeuwarden en uitzicht over het meer van Grutte Wielen wordt iedere bijeenkomst een feestje. Binnen de zaak zijn vier  verschillende zalen die allemaal een andere sfeer hebben.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Wij zijn te bereiken op 058 202 7100, mail naar info@grootewielen.nl of vraag hieronder direct je offerte aan.

Bruiloft buffet
211023 ADW11 AM3511

Samen maken we een programma op maat

Via onze handige tool kan je zelf een eerste opzet maken van jouw vergadering of evenement. We hebben een aantal vaste arrangementen, maar zoals je van ons gewend bent: alles kan en alles mag. 

 

De opzet is niet direct een vastgelegde offerte, zie het meer als een aanvraag waar we het samen over hebben. Het is erg handig voor jou om een indicatie te krijgen van de kosten en handig voor ons om een idee te krijgen bij jouw wensen!

 

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bekijk dan onze Zakelijke Brochure bomvol informatie en inspiratie.

 

Kom je met meer dan 150 personen? Dan maken we graag een voorstel op maat. Mail ons op info@grootewielen.nl

Heb je een ander leuk idee? Top!


Staat jouw ideale (zakelijke) programma er niet tussen in de offerte-tool? Kom maar door met al je leuke ideeën! Met jouw kennis van de groep en onze ervaring met (grote) partijen hebben we het perfecte recept voor jouw evenement, vergadering én feest.

Actieve en ontspannen buren


Niet alleen hebben we de natuur tot onze beschikking, maar ook onze ondernemende buren dragen bij. Of je nu van avontuur houdt met survivallen, klimmen en klauteren, of liever geniet van een ontspannende activiteiten zoals bootje varen, golfen of een rondrit op een E-chopper? We regelen het.

Ter land, ter zee en met de bus

Uit de stad en aan het water vind je ons restaurant en daardoor zijn we goed te bereiken! We hebben een zeer ruime gratis parkeergelegenheid voor auto's en fietsen, er is een bushalte op 200 meter afstand én je kunt met een boot aanleggen in onze jachthaven. 

 

Even binnenkijken?

Buitenzijde
Keuken
Restaurant
Restaurant
Stoelen buiten
Restaurant
Entree
Zaal
Bovenverdieping

Impressie van zakelijke (vergader)opstellingen

211023 ADW11 AM3511
211023 ADW1 PM0059 (1)
211023 ADW10 AM0507
211023 ADW10 AM1112
211023 ADW11 AM2231
211023 ADW12 PM0509

We zitten niet om de hoek en dat is juist onze kracht. Uit de stad en aan het water staat ons restaurant middenin het natuurgebied. We pakken Groots uit. In eten, drinken én in aandacht. Het is tijd voor het groote genieten.

Gaan we samen iets organiseren?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je stiekem alvast even bij ons langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je. Je kunt ook direct je eigen offerte samenstellen via een van de buttons hieronder