DAGPROGRAMMA'S

Natuurgebied Groote Wielen

ZO KAN JOUW DAG ERUIT ZIEN

Alles kan en alles mag bij Groote Wielen! We delen hier graag drie voorbeelden van onze dagprogramma's. Maar, laat je absoluut niet verleiden door het woord 'dag'. Want wil je tot in de late uurtjes blijven óf juist beginnen met een hele vroege kick-start? Ook dan maken we er samen een onvergetelijke dag van. Laten we herinneringen maken waar alle collega's nog lang over napraten. 

Samen maken we een programma op maat

Staat jouw ideale zakelijke programma hier niet tussen? Kom maar door met al je leuke ideeën! Met de kennis van je team en onze ervaring met (grote) groepen hebben we het perfecte recept voor jouw zakelijke bijeenkomst én alle culinaire/actieve/relaxte kersen op deze zakelijke taart.

#1. Actief - Lekker vies worden!

Om 08.30 melden de eerste collega's zich in het restaurant. Terwijl ze nog even de ochtendspits van zich af schudden genieten de deelnemers van hun eerste kop koffie. Om 09.00 is de aftrap van het zakelijke programma, deze keer een uitgebreide brainstorm over de plannen voor het komende jaar.

Nadat de lunchbroodjes zijn gezakt gaat het team een deurtje verder. Wat een geluk dat wij avontuurlijke buren hebben! Copini Buitensport laat je gegarandeerd zweten tijdens een outdoor groepsavontuur. De collega's 'genieten' van een twee uur durende survivaltraining. Het uitje bij Copini wordt afgesloten met een warme douche om vervolgens weer terug te keren naar Groote Wielen.

Na zo'n inspanning smaakt het bier nóg beter. De borrel is officieel geopend!

Survival
Stoelen buiten

#2. Relaxt - Ontspannen en genieten

Op een zonnige voorjaarsdag lopen de eerste collega's het restaurant binnen. Ze schuiven aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Net als de deelnemers moet de natuur ook nog even ontwaken en kunnen we genieten van de stilte.

Met een goedgevulde maag gaan de deelnemers naar boven waar de tafel vol ligt met alle attributen voor het maken van een persoonlijk mood board. Na het creatieve onderdeel is de tafel op het terras gedekt voor de lunch. Deze keer kiezen we de gezonde variant: soep, salades, fruitsappen en goedgevulde broodjes.

Na de lunch nemen we de groep mee naar de jachthaven. Daar gaan de deelnemers aan boord van de grote sloep onder leiding van de kapitein en de boswachter van Grutte Wielen. Gewapend met de verrekijkers genieten de deelnemers van de natuur en alle verschillende vogelsoorten die het gebied rijk is.

Met het hoofd vol van alle natuur-weetjes van de boswachter meert de sloep aan bij het eiland aan de overkant van het restaurant. Daar wacht onze collega de groep op bij de chique picknick. We genieten van een glas bubbels, de heerlijke kaasplank en het adembenemende uitzicht. Dé perfecte afsluiting van een hele fijne teamdag bij Groote Wielen. Proost!

#3. Workshops en feest - Voor ieder wat wils!

Een groot team vraagt om een Grootse (en diverse!) aanpak. Voor deze groep van 100 man stellen we een gevarieerd programma samen. Om 14.00 starten de deelnemers met de aftrap van het management. Het belooft een dag te worden met een zakelijke insteek, maar vooral met een feestelijk sausje. Want er valt iets te vieren!

De directie presenteert de fusie en het nieuwe team. Daar hoort een toost met champagne bij. Na de korte presentatie kiezen de deelnemers uit drie workshops: het ijsbad volgens de Wim Hof methode op het terras, yoga op de bovenverdieping met uitzicht op het meer of de workshop aquarel schilderen in het natuurgebied.

Rond 18.00 schuift iedereen weer aan voor het diner onder het genot van ingestudeerde én spontane speeches. Ondertussen maakt de DJ zich in de feestzaal klaar voor een spetterend bedrijfsfeest. Tot in de late uurtjes genieten we van de feestvreugde en deze heerlijke zakelijke groep.

Serveren hapjes
Picknick

Denk ook eens aan

  • Lachworkshop (voor bedrijven)
  • Schilderen
  • Expeditie Robinson
  • E-chopper tour 
  • Paintball 
  • Kaatsclinic 
  • Varen in natuurgebied de Groote Wielen met een sloep
  • Golfclinic 
  • Wijn- of bierproeverij
  • En nog veel meer...
Dagprogramma's - contentblok 4

Samenwerken?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je stiekem alvast even bij ons langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl