Werken met een groots uitzicht

Groote Wielen Leeuwarden 8

Een (bij)baan bij Groote Wielen komt met héél veel voordelen

Je werkt verreweg op de mooiste locatie van Leeuwarden. Dat kan tijdens een ochtenddienst, dag/avondshift of feestdienst zijn. Je ontvangt onze gasten met je onvermoeide enthousiasme en spontaniteit. Napraten met een drankje? Dat is ook part of the job. 

Heb je ervaring in de horeca? Fijn! Maar ook met iets minder ervaring ben je van harte welkom. Een goede match is voor ons veel belangrijker. Ben je net als ons mega-enthousiast en sta je in het voorjaar van 2023 klaar in de startblokken?

Reserveer dan nu alvast je plekje binnen het team van Groote Wielen. We starten dit najaar met de trainingen en verwachten in maart op volle kracht te draaien. De sollicitatiegesprekken, die voeren we nu al!

Solliciteer direct ↓
Groote Wielen Leeuwarden Werken Bij (1)

Zo ziet jouw werkplek eruit

Groote Wielen Leeuwarden 6 2
Groote Wielen Leeuwarden 1

Doe je mee?

We pakken groots uit... en met grootse plannen komt een groot team. Check snel onze vacatures hieronder! Kan jij op een andere manier jouw steentje bijdragen? Dan zijn we ook nieuwsgierig naar jouw open sollicitatie.

  • Keuken: van keukenhulp tot sous-chef
  • Bediening: van part-time job tot manager
  • Schoonmaak

Voor alle sollicitaties geldt: vul het contactformulier in. We hopen je snel te ontmoeten bij Groote Wielen!

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Mail ons dan op info@grootewielen.nl

Goed om te weten: we hebben een grote parkeerplaats, een bushalte voor de deur én zijn bereikbaar met de GO-sharing scooters.