Werken met een groots uitzicht

Restaurant

Een (bij)baan bij Groote Wielen komt met héél veel voordelen

Je werkt verreweg op de mooiste locatie van Leeuwarden. Dat kan tijdens een ochtenddienst, dag/avondshift of feestdienst zijn. Je ontvangt onze gasten met je onvermoeide enthousiasme en spontaniteit. Napraten met een drankje? Dat is ook part of the job. 

Heb je ervaring in de horeca? Fijn! Maar ook met iets minder ervaring ben je van harte welkom. Een goede match is voor ons veel belangrijker. 

Solliciteer snel voor een plek in het team van Groote Wielen!

Barmedewerker

VACATURES

OPEN SOLLICITATIE

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Staat er nu geen vacature open die bij je past? Laat vooral van je horen!

Lees verder

KEUKENHULP / AFWAS

Een paar uurtjes knallen, muziekje op en af en toe wat overheerlijks met de koks maken. Een bijbaan als keukenhulp/afwasser is zo slecht nog niet bij Groote Wielen.

Lees verder

SCHOONMAAK

Wij willen dat het onze gasten aan helemaal niets ontbreekt. Wil jij ons helpen om onze mooie zaak voor opening helemaal piekfijn in orde te maken?

Lees verder

BEDIENING

Voor een paar uurtjes in de week tot supervisor bediening. Wil jij het onze gasten naar de zin maken in jouw rol in de bediening? Bekijk dan de vacature.

Lees verder

KEUKEN

Van startend kok tot ervaren sous-chef! Als kok ben jij onderdeel van ons dynamische keukenteam. Kom de hoofdrol spelen in de keuken van Groote Wielen.

Lees verder

Zo ziet jouw werkplek eruit

Buitenzijde
Restaurant

Doe je mee?

We pakken groots uit... en met grootse plannen komt een groot team. Check snel onze vacatures hieronder! Kan jij op een andere manier jouw steentje bijdragen? Dan zijn we ook nieuwsgierig naar jouw open sollicitatie.

  • Keuken: van keukenhulp tot sous-chef
  • Bediening: van part-time job tot manager
  • Schoonmaak

Voor alle sollicitaties geldt: vul het contactformulier in. We hopen je snel te ontmoeten bij Groote Wielen!

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Mail ons dan op info@grootewielen.nl

Goed om te weten: we hebben een grote parkeerplaats, een bushalte voor de deur én zijn bereikbaar met deelscooters vanuit het centrum.