Je bent er!

Voorzijde

Het is tijd voor het Groote genieten!

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet ver. Want, bezoek je de Groote Wielen, dan zit het adembenemende uitzicht altijd bij de prijs inbegrepen. En hoe bekijk je dat uitzicht nóg beter dan door de enorme glaspartij of vanaf het terras aan de jachthaven? Of volg ons naar het terrasbalkon, voor prachtige vergezichten! Dat betekent in de zomer beginnende surfers en zeilers recht voor je neus. In de winter is de polder één van de eerste plekken waar je op natuurijs kan schaatsen.

Wij zijn de plek waar je graag even voor omrijdt

Menu

Voor ieder wat wils betekent voor ons: een diverse menukaart. We gaan je culinair verwennen met bijzondere smaken en serveren ook de bekende klassiekers. Een goed glas wijn of speciaalbier mag uiteraard niet ontbreken. Kom je met een grote groep? We steken lekker de grill voor jullie aan! Ga rustig achterover zitten, ontspan en laat je heerlijk in de watten leggen. Je bekijkt het menu op deze pagina.

Een omheinde speeltuin in het zicht

Bezoek je de Groote Wielen? Neem vooral de kinderen mee! Ze kunnen naar hartelust spelen in de omheinde speeltuin terwijl jij geniet van een heerlijke borrelplank. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras heb je perfect zicht op de kleintjes. Ook binnen zijn er verschillende speeltoestellen. Uitgespeeld? Laat ze kiezen uit één van de kinderspecials op ons menu. Voor de kleine én de Groote trek.

Zo bereik je ons!

We hebben een grote parkeerplaats voor de deur en door onze locatie nét buiten het centrum is ons restaurant makkelijk aan te rijden. Ook zijn we bereikbaar met de deelscooters vanuit het centrum. Blijf je gezellig borrelen? Pak de fiets of gebruik de bushalte voor de deur! Klik hier om Google Maps te openen en direct te navigeren.

De omgeving

Natuurgebied de 'Grutte Wielen' is het leefgebied van verschillende vogelsoorten. Maar het kan ook zomaar zijn dat er een wilde otter voorbij zwemt. De variatie van het landschap is te danken aan de bijzondere bodem van veen- klei- en zandgrond. Middenin het gebied vind je verschillende meertjes die aan elkaar verbonden zijn.

We zitten niet om de hoek en dat is juist onze kracht. Uit de stad en aan het water staat ons restaurant middenin het natuurgebied. We pakken Groots uit. In eten, drinken én in aandacht. Het is tijd voor het groote genieten.

Kijk je ogen uit

Buitenzijde
Keuken
Restaurant
Restaurant
Stoelen buiten
Restaurant
Entree
Zaal
Bovenverdieping

Wat kunnen we voor je doen?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je graag langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl