Welkom bij Groote Wielen

Groote Wielen Leeuwarden 9

Het is tijd voor het Groote genieten!

We openen onze deuren in maart 2023

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je straks niet ver. Want, bezoek je de Groote Wielen, dan zit het adembenemende uitzicht altijd bij de prijs inbegrepen. En hoe bekijk je dat uitzicht nóg beter dan door de enorme glaspartij of vanaf het terras aan de jachthaven? Of volg ons naar het terrasbalkon, voor prachtige vergezichten! Dat betekent in de zomer beginnende surfers en zeilers recht voor je neus. In de winter is de polder één van de eerste plekken waar je op natuurijs kan schaatsen.

‘Wij zijn de plek waar je graag even voor omrijdt’

Menu
Voor ieder wat wils betekent voor ons: een uitgebreide menukaart. We gaan je culinair verwennen met bijzondere smaken en serveren ook de bekende klassiekers. Een goed glas wijn of speciaalbier mag uiteraard niet ontbreken. Kom je met een grote groep? We steken lekker de grill voor jullie aan! Ga rustig achterover zitten, ontspan en laat je heerlijk in de watten leggen.

Een omheinde speeltuin in het zicht
Bezoek je de Groote Wielen? Neem vooral de kinderen mee! Ze kunnen naar hartelust spelen in de omheinde speeltuin terwijl jij geniet van een heerlijke borrelplank. Uitgespeeld? Laat ze kiezen uit één van de kinderspecials op ons menu. Voor de kleine én de groote trek.

Zo bereik je ons!
We hebben een grote parkeerplaats en door onze locatie nét buiten het centrum is ons restaurant makkelijk aan te rijden. Ook zijn we bereikbaar met de GO-sharing scooters vanuit het centrum. Blijf je gezellig borrelen? Pak de fiets of gebruik de bushalte voor de deur!

De omgeving
Natuurgebied de 'Grutte Wielen' is het leefgebied van verschillende vogelsoorten. Maar het kan ook zomaar zijn dat er een wilde otter voorbij zwemt. De variatie van het landschap is te danken aan de bijzondere bodem van veen- klei- en zandgrond. Middenin het gebied vind je verschillende meertjes die aan elkaar verbonden zijn.

We zitten niet om de hoek en dat is juist onze kracht. Uit de stad en aan het water staat ons restaurant middenin het natuurgebied. We pakken Groots uit. In eten, drinken én in aandacht. Het is tijd voor het groote genieten.

Wil je alvast een voorproefje?

Scroll door de 3D impressies en kijk je ogen uit.

Groote Wielen Leeuwarden 7
Groote Wielen Leeuwarden 11
Groote Wielen Leeuwarden 6
Groote Wielen Leeuwarden 9
Groote Wielen Leeuwarden 6 2
Groote Wielen Leeuwarden 8

Wat kunnen we voor je doen?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je stiekem alvast even bij ons langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl