VIER JULLIE MOOISTE DAG GROOTS

Entree

Wij maken de mooiste dag van jullie leven nóg mooier

Alle romantische details tot in de puntjes verzorgd

Wij vinden dat je niet alleen trouwt voor dezelfde achternaam maar vooral (!) voor een  spectaculaire trouwdag. Laat dat nu net zijn wat wij écht leuk vinden: alles tot in de puntjes verzorgen en jullie die droomdag laten beleven.

Champagne

Trouw intiem of pak groots uit

Of je de bruiloft nu viert met een intiem gezelschap of groots uitpakt met toeters en bellen. We hebben ons pand zo ingericht dat we voor elke groep een gepaste ruimte kunnen creëren. We toveren het pand om van ceremoniezaal tot receptie ruimte én feestlocatie. En alles daar tussenin. Er is ruimte om je even rustig terug te trekken en een feestelijke dansvloer om he-le-maal uit je dak te gaan.

Laten we snel afspreken - met bubbels 

Wil je naast de romantische setting, de culinaire verrassingen, een ruime parkeergelegenheid, de aankomst van het bruidspaar per boot en de feestelijke aankleding, nóg meer redenen om je bruiloft bij ons te vieren? Laten we afspreken en uitgebreid praten over alle mogelijkheden. Onder het genot van een glaasje bubbels uiteraard, want wat ons betreft kan de feestvreugde alvast beginnen. We zetten jullie trouwdatum voor 2024 of 2025 met hoofdletters in onze agenda.

Wordt dit jullie trouwlocatie?

Buitenzijde
Keuken
Restaurant
Restaurant
Stoelen buiten
Restaurant
Entree
Zaal
Bovenverdieping

Daar komt de... mail!

Het plannen kan beginnen! Bijvoorbeeld met een eerste afspraak, we willen jullie graag beter leren kennen. Heb je al een idee over de trouwdag of wil je graag hulp bij de invulling? Daar gaan we het over hebben tijdens de feestelijke (en uiteraard vrijblijvende!) bespreking. Laat ons vooral weten wanneer jullie langs willen komen voor een rondleiding.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Mail ons dan op info@grootewielen.nl