MET DE KIDS NAAR GROOTE WIELEN

Header Kids

MET DE HELE FAMILIE NAAR GROOTE WIELEN

Alle ouders opgelet: kom gezellig eten én neem de hele familie + de hond mee. Er is plek genoeg! De kinderen hebben gegarandeerd plezier. Want zij leven zich uit in de omheinde speeltuin aan het water of binnen in één van de speelhoeken.

Spelen maakt hongerig

Uitgespeeld? Aan tafel! Kies voor de kleine trek uit het uitgebreide kindermenu met pannenkoeken, poffertjes, snacks en een kindersoepje.

Omheinde speeltuin aan het water

Een omheinde speeltuin naast het terras, die kom je niet vaak tegen. In de enorme zandbak staat de luchttrampoline en het klimrek met glijbaan. Vanaf het terras en door de grote ramen binnen heb je goed zicht op de speeltuin. Terwijl je geniet van het uitzicht houd je zo ook gemakkelijk een schuin oog op de kinderen.

Schijnt de zon even niet? Ook met slecht weer is de speeltuin gewoon open. De modderschoenen mogen mee naar binnen.

In het restaurant vind je aan beide kanten een speelhoek voor de binnenpret.

Survival
Stoelen buiten

Kleine porties, grote smaken

Voor de (kieskeurige) jonge eter is het fijn als er meer te kiezen valt dan de kids-klassieker. Op ons kindermenu vind je twee lunchgerechten, zes diner gerechten en het ijsje mag natuurlijk nooit ontbreken. 

Elke zondag: kidsmiddag

Elke zondag vieren we kidsmiddag. Dat betekent knutselen, koekjes versieren, ijs maken of verven. Onze oppas regelt de activiteit en het vermaak van de kinderen. De ouders mogen heerlijk genieten van een ontspannen zondagmiddag.

  • Elke zondag van 10.00 tot 16.00
  • Reserveren hoeft niet, mag wel! 
  • Elke week een andere activiteit

We doen veel leuke dingen, ook voor kinderen! Bijvoorbeeld de lazy brunch of kinderactiviteiten rondom de feestdagen. In onze agenda zie je wat er komende periode op de planning staat.

Serveren hapjes
Picknick

Activiteiten in de buurt

  • Aqua Zoo Leeuwarden | 25% korting!
  • Recreatiegebied de Groene Ster
  • Park Vijversburg
  • Bonkevaart bootverhuur
  • Kinderfeestjes bij Copini Buitensport 
Activiteiten In De Buurt

Iets kleins te vieren? Pak groots uit


We zijn dol op het vieren van (kinder)verjaardagen, gender reveals, babyshowers of andere kind-gerelateerde feestelijke activiteiten. Inclusief alle toeters en bellen. Laat ons weten wat we voor jou kunnen doen.

 

TIP: we steken graag de BBQ aan of serveren een uitgebreide high tea.

25% korting bij AquaZoo

 

Ga op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over bijzondere dieren. Kom na een dag op avontuur bij ons langs voor een hapje en drankje. Wij geven onze gasten 25% korting op de entreeprijs bij AquaZoo. Zo werkt het!

Kinderstoel check ✔️

We hebben meerdere kinderstoelen en zowel binnen als buiten is genoeg plek om met de hele familie te tafelen. Het terras en de speeltuin zijn grotendeels omheind, maar houd altijd zelf de kinderen in de gaten (!). We zitten tenslotte aan het water. 

 

Een feest voor de kids

Lazy brunch
Pannenkoeken
Kinderfeest
Speelhoek
Speeltuin
Kindermenu
Lazy brunch
AquaZoo
Paashaas
Sinterklaas
Kinderen

Wat kunnen we voor je doen?

We staan te trappelen om van je te horen. Dus heb je vragen, suggesties of wil je graag langskomen voor een rondleiding? Vul het contactformulier in en we komen in de lucht bij je.

Liever een mail sturen? Dat kan naar info@grootewielen.nl