MEETING BIJ GROOTE WIELEN

Restaurant

KOM ZAKELIJK GENIETEN

Boek jij een vergadering bij ons (voor je collega's) dan belonen we je voor het harde werk! Want als je er nu voor kiest om jouw bijeenkomst bij ons te boeken, trakteren wij niet alleen op een professionele en comfortabele ruimte, maar je ontvangt als boeker nu ook een leuke extra!

Wanneer je een vergadering boekt in februari of maart in een van onze vergaderzalen, dan krijgt de organisator een waardebon van €50. Deze waardebon kun jij inwisselen voor een heerlijke lunch of diner bij ons. Zo kun jij dus twee keer komen genieten.

Vul het formulier in om jouw vergadering te plannen en deze extra traktatie te claimen. Wij kijken ernaar uit om jou of jouw collega's te verwelkomen voor een succesvolle bijeenkomst! Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mail op info@grootewielen.nl

Lees verder op deze pagina voor meer informatie over vergaderen, de ruimtes en het uitzicht bij Groote Wielen!

VERGADEREN BIJ GROOTE WIELEN

Hoe leuk is het om je collega’s eens in een andere setting te ontmoeten? We nodigen je uit om samen met je team gebruik te maken van één van onze privé ruimtes, die zich allemaal perfect lenen voor elke zakelijke gelegenheid. Dat is toch nét even iets anders dan een onderonsje bij de koffieautomaat.

We maken elke zakelijke bijeenkomst zoals een presentatie, brainstorm, receptie, personeelsfeest of jubileum compleet met de juiste aankleding, alle kantoorbenodigdheden én een passend arrangement. Je mag het zo formeel of informeel (!) aankleden als je wilt. We schenken koffie thee, iets sterkers, serveren borrelplanken of een compleet verzorgd buffet. En alles ertussenin! Want zeg nou zelf, elke zakelijke bijeenkomst is toch leuker met een goedgevulde maag?

Van intiem tot heel Groots

We kunnen qua groepsgrootte alle kanten op. Groote Wielen is namelijk zo ingericht dat we privé-ruimtes kunnen maken tot 50 personen. Ben je met een groep groter dan 50? Hartstikke leuk! Dan nemen we je graag mee naar onze ruimte boven mét eigen balkonterras en voldoende ruimte voor groepen tot 200 personen. 

Wil je een meeting combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel? Kies dan voor één van onze standaard zakelijke arrangementen. Bij een groep van meer dan 50 personen of bij andere wensen maken wij altijd een arrangement op maat.

 

 

Groote Wielen Leeuwarden Logo Avatar

Groots zakelijk genieten:

  • Privé-ruimtes tot wel 200 personen!
  • Goed bereikbaar met een ruime parkeergelegenheid
  • Adembenemend uitzicht over het water
  • Combineer met actieve teambuilding of een ontspannen outdoor programma
  • Uitgebreid aanbod aan wijn- en spijsarrangementen
  • Een wandeling door het natuurgebied tijdens de pauze
Zakelijk - contentblok 2

Even binnenkijken?

Buitenzijde
Keuken
Restaurant
Restaurant
Stoelen buiten
Restaurant
Entree
Zaal
Bovenverdieping

Impressie van zakelijke (vergader)opstellingen

211023 ADW11 AM3511
211023 ADW1 PM0059 (1)
211023 ADW10 AM0507
211023 ADW10 AM1112
211023 ADW11 AM2231
211023 ADW12 PM0509

We zitten niet om de hoek en dat is juist onze kracht. Uit de stad en aan het water staat ons restaurant middenin het natuurgebied. We pakken Groots uit. In eten, drinken én in aandacht. Het is tijd voor het groote genieten.